Forum konie »

Voltopirowe Zamówienia zbiorowe

Przymierzam sie do zakupow z Angielskiego sklepu

http://www.rideaway.co.uk/

Derki, ciuchy akcesoria itd.

🏇 🏇 🏇
Amarotsa, dzięki 🙂
Nadal może byłby ktoś jeszcze zainteresowany zamówieniem z tej strony: http://stores.ebay.de/horse-driving-center?_trksid=p4340.l2563
Bo planowałam zakupy (mają piekne tanie ogłowia). 
Dodaję zdjęcia kilku ale jest większy wybór  Mają też fajne inne rzeczy.
Jakby co to prosze o kontakt.  😉
Zamówienie będzie realizowane niedługo.
Czy będzie organizowane jakieś zamowienie z hooks'a ??  :kwiatek:

Jakby co ja mam na oku zamówienie za 100euro, od 300 jest przesyłka darmowa. Możemy się zorganizować 🙂
Mógłby ktoś doświadczony z hooksem mi pomóc?

po tych wszystkich przebojach to wątpię, żeby ktoś się porwał 🙂
A co masz na myśli? Bo średnio jestem w temacie, widziałam tylko że jakieś strasznie długo szło.  👀
poczytaj dokładnie wątek hooksowy 🙂
czy przymierza sie ktos moze do zamowienia z ebaya od reitsportklawunde w najblizszym czasie?
czy przymierza sie ktos moze do zamowienia z ebaya od reitsportklawunde w najblizszym czasie?

Dołączam się do pytania🙂
Ja również, z chęcią się przyłączę 🙂
kociarnia kilka postów wyżej pisała że szuka kogos chętnego na zamówienie 🙂
ale ja też chętnie sie przyłącze 🙂
Do niedzieli mogę składac zamowienia u uzytownika ebayu  reitsportklawunde - wedy jest termin na wpłatę kasy. Osobyzainteresowane dołączeniem się do zamówienia, zapraszam 🙂
Chce ktoś zamówić coś z Hooks'a aktualnie 50 % wyprzedaż  😜 od 300 euro darmowa wysyłka.
[s]Do jutra (10/07) zbieram zamowienia z www.equestrianclearance.com , info prosze na priv.
Koszt wysylki na razie 25 zl , niezaleznie od wielkosci zamowienia. jesli bedzie wiecej chetnych to wyjdzie taniej.
[/s]
Czy ktos moze bedzie sie zakupowal w Kramerze w najblizszym czasie? fajne wyprzedaze...
Ja bym się chętnie też podłączyła pod zamówienie do Kramera.
moge zamówic na niemiecki adres i porozsyłać z pl po pl jak tak będzie duzo taniej
horse_art - czekam na pdowiedz od nich ile by wyniosla wysylka do Polski, ale w razie czego bede sie usmiechac 😉
Ja bym się chętnie też podłączyła pod zamówienie do Kramera.

😅 ja też, ja też  😅 z chęcią się dołączę
Ja też bym była chętna na zamówienie od nich. 🙂
Horse_art to moze faktycznie bys zamowila do siebie? ja nie jestem niestety niemieckojezyczna, wiec ciezej mi sie z nimi porozumiec🙂
ja takze bylabym chetna
mozna prosić jakis link do tego Kramera ? 🙂
faith. chętnie pomoge w zamówieniu (przetłumacze itd), dam adres (do przyjaciół  tuż za granicą z ktorymi się często spotykam tak czy siak), ale zamówienia nei zrobie bo poprostu nie umiem z ebaya - i nie moge ze swojego konta wysyłać kasy (bo firmowe mam tylko), a przelew zwykły chyba odpada? -  to chyba przedewszystkim bo zrobienie zamówienia przez ten ebay chyba ogarne, bo to raczej nei trudne no ale nie moge potem przesłac kasy - więc moge cię pokierować zebyś wzieła na siebie.

no i własnie- możesz podlinkować? mam slabego neta cięzko mi szukać 🙁
ale to nie jest ebay tylko sklep internetowy🙂

http://www.kraemer-pferdesport.de/

sluchajcie, ja bym sie nawet podjela tego zamowienia, ale oni nie bardzo reaguja na moje maile po angielsku, wiec troche sie boje takiej relacji.
aaa..... no ok  😡
nie ma problemu. napisz mi po pol to na niemiecki przerobie.
tylko prosze do piątku bo w sob wyjezdzam na tydzien i bede bez neta

edit: nie dziwie sie ze z angielskim mają problem. jak wiekszość niemców. na targach też się bardzo cięzko porozumiec. jak się tafia na kogoś kto dość dobrze mówi po ang - to zawsze okazuje się, że to polak 😉 trzeba jechać wyposarzonym w kilka podstawowych do komunikacji słów (fonetycznie) ; szaprak -czaprak, deke-derka (winter -zimowa, abszwic - polarowa), tranzle - ogłowie, halfter - kantar, oraz podstawowe: wi fill? - ile?/prajs?-cena? i odp: cu fill ! - za dużo !  🙂😉))
okej, robimy tak.
podejme sie zamowienia z kramera.
warunki sa takie:
- zbieram nie wiecej niz 6-7 osob, oprocz mnie i horse_art
- weryfikuje chetnych przez liste uczciwych i nieuczciwych🙂
- prosze was zebyscie wysylali mi na maila faithe@wp.pl zamowienia z linkiem do produktu i dokladne opisem co, jaki rozmiar, jaki kolor, profil czy co tam chcecie.
- czas skladania zamowien do przyszlej srody - czyli tydzien.
- na pieniazki czekam w terminie od 1go do 7go sierpnia.
- 8go sierpnia skladam zamowienie w kramerze.
- koszty wysylki z kramera do niemiec wynosza 5 euro, jesli bedzie nas lacznie 8-9 osob, wyjdzie niecale 1 euro na glowe, wiec przyjmijmy to 1 euro + kosz wyslania paczki w polsce - 11zl+koperta/karton = 17zl od osoby. doliczmy jeszcze koszt tranferu pieniazkow na konto zagraniczne, oplata wynosi 20zl, czyli po podziale bedzie ze 2-3 zl. czyli przyjmijmy ze do kwoty zamowienia dorzucamy 20zl na wysylke/oplaty rozne.

Any questions? 😉 Kto chetny?😉
Ja jestem chętna na 100% 🙂 Tylko pytanko, czy jest szansa przedłużenia czasu wpłaty i składania zamówień. Boję się że mi do 7 nie dojdzie wypłata z pracy..
- zbieram nie wiecej niz 6-7 osob, oprocz mnie i horse_art
-

ee i mnie...  😅 kasę mogę dać Ci po południu ;-)
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się